Ulstrup Vænge 21 | 4400 Kalundborg
+45 5134 2606
TimborggreLarsen@gmail.com

Lidt omkring mig

Visuelt Design, SEO-optimering og Social Media Annoncering og Markedsføring.

Digitalkonceptudvikling.dk _ Tim Borggren Larsen

Med stor interesse for projectflow, kundeindsigt og kvalitet frem for kvantitet. Da vil samtlige opgaver blive udført som var de mine egne.


Jeg vil starte med at sige velkommen til min lille biografi.

Jeg har brugt det meste af mit unge liv, på at leve det. Men trods dette virker som vejen frem, da er der behov for en form for retningslinje med tiden. Dette skete for mig da jeg i en sen alder, begyndte at se min datter. Hvilket også medførte, kravet for ansvar og et noget mere styret liv end jeg hidtil have været vent til.

Så her stod jeg så… Hvad at tage sig til?
Det være også i samme tidsperiode, hvor alle de spiltyper kom frem på marked. Spil som var yderst fascinerende og visuelle flotte. Samt begyndte filmene i biograferne at tage til med vanvittige detaljeret og 3d en mange af disse film var lavet i, var nærmest “out of this world“.

Hvilket, når alt kommer til alt nok begyndelsen for mig – Jeg ville også skabe lækker grafik. Så ikke lang tid efter, da opstod der en mulighed for mig at læse inden for 3d. Og tog, derfor en erhvervsuddannelse i Digital media, hos Danfoss. Hvor at jeg efter endt uddannelse arbejde som Freelancer hjemme over de næste 2 år. Dette var nok for at være helt ærlig, foruden en utrolig lærerig periode også det mest spændende og befriende jeg have oplevet.

Dette var også mit spring til at se videre, ift. at udvide mine kompetencer, og med henblik på at kunne arbejde online. Da, dette synes at være det helt rigtige for mig. Men da jeg hele mit liv har lidt af ordblindhed og dermed svært ved at stave, da var jeg meget i tvivl om det var noget at jeg ville kunne gennemfør. Men jeg valgte at springe ud i det og tog her efter min mellem uddannelse som multimediedesigner. En periode, som ikke kun var meget bred men også åbnede mine øjne for andre områder jeg begyndte at finde yderst interessant. Heriblandt – Grafisk design, webdesign, video/lyd og redigering.

Efter nogen tid, og den tid jeg forudgående have brugt på mine uddannelser og min tid på arbejdsmarked inden for den grafiske verden. Da, synes jeg at falde over situationer, som så mange andre har gjort det. Situationer, hvor man tænker – Hvorfor?

I dette tilfælde var – Hvorfor? Hvorfor. gøres ting som de gøres. Hvorfor vælger nogle personer, underviser, ansatte og virksomheder som det gør. Dette gjorde at jeg, ville se nærmere på dette og valgte derfor at tage en bachelor i Digital konceptudvikling. Denne uddannelse har givet mig en masse forståelse, og kendskab til mange overordnet arbejdes metoder og tilgang til opgaver jeg ikke synes at have tidligere.

Men nu vil jeg takke af og er du kommet hertil. Da håber jeg at du har fået en lille smule mere indblik I hvem jeg er som person og hvorfor jeg er her i livet hvor jeg er når det kommer til det Digitale univers.